Case Veikkaus:

Veikkaus kotiutui Aku Korhosen tielle Syyskuussa 2015 päätettiin suomalaisten rahapeliyhtiöiden Veikkauksen, RAY:n ja Fintoton yhdistymisestä valtion omistamaksi yhdeksi isoksi rahapeliyhtiöksi. […]

» Lue lisää

 
Case Tietotili Consulting:

Muutolla tiukka aikataulu

Tietotili Consulting Oy:n pitkä vuokrasopimus Mannerheimintien tiloissa Helsingissä oli lähestymässä loppuaan. Yrityksellä oli kaksi vaihtoehtoa – jatkaa vuokralaissuhdetta tai hankkia omistustilat. Perusteellisen harkinnan tuloksena Tietotili päätyi taloudellisesti kannattavaan ratkaisuun. Se osti Lidlin […]

» Lue lisää

 
Case NCC:

NCC Suomi Oy:n toimitilat kaipasivat virkistystä kymmenen vuoden taipaleen tultua täyteen. Oli selvää, että uudistuksia olisi tehtävä, jotta pysyttäisiin jatkossakin ajan ja liiketoiminnan hermoilla. Muutosta tarvittiin sekä toiminnalliseen konseptiin että tilojen viihtyvyyteen. Osa neuvotteluhuoneista oli jo saanut uutta ilmettä, mutta laajempi muutosprosessi oli vasta alussa.

» Lue lisää

 
Case Nestlé:

Tehokkaalla uudistuksella vältyttiin muutolta

Suomen Nestlé Oy:lla oli kaksi vaihtoehtoa: muutto tai tilojen kokonaisvaltainen uudistus. Jälkimmäinen voitti ja tuloksena syntyi modernin työyhteisön tarpeisiin räätälöity avotoimisto, jossa on näyttävä sisääntulo, rauhallinen avotoimisto ja työntekijöiden lemmikeille omistettu osasto.

» Lue lisää

 
Case Ford:

Uudet toimitilat ja kaksoismuutto kehittivät yhteistyötä

Ford tarvitsi uudet toimitilat kahdelle aiemmin erillään sijainneelle yhtiölleen. Fordin maahantuonti Oy Ford Ab ja rahoitusyhtiö Ford Credit muuttivat yhteen noin puoleen aiemmista toimitilaneliöistä – ja ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

» Lue lisää

 
Case Atos:

IT-toimijan persoonalliset tilat tukevat tietoturvaa avoimesti

Kun ranskalainen tietotekniikan palveluyritys Atos osti Siemensin IT-palveluyhtiön ja vanhat toimitilat päätettiin purkaa, moni asia muuttui Suomessa. Atokseksi muuttunut Siemensin IT-palveluyhtiö tarvitsi uudet nykyaikaiset toimitilat, jotka sopivat paremmin moderniin asiantuntijatyöhön ja ovat Atoksen ilmeen mukaiset.

» Lue lisää

 
Case Sony:

Muutto ratkaisi tilaongelman lisäksi viestintähaasteen

Sonyn vanha toimitila Espoossa oli paitsi nykytoiminnalle liian suuri myös käytännössä muuten toimimaton. Sonyllä oli tarve löytää selkeästi pienemmät toimitilat, jotka ratkaisisivat samalla myös muita liiketoimintaan liittyviä tarpeita, kuten näyttely- ja messukuljetuksiin liittyvät logistiset ratkaisut.

» Lue lisää

 
Case Janssen-Cilag:

Janssen tehosti tilankäyttöä sisustusarkkitehdin avulla

Janssen-Cilagilla oli Suomessa haaste. Toimitilat eivät enää vastanneet liiketoiminnan tarpeita. Miten saada toimitilakustannuksia pienemmiksi, kun yritys oli edellisessä muutossa tehnyt paljon rakenteellisia investointeja, joiden siirtäminen tai uudelleenrakentaminen olisi tullut kalliiksi.

» Lue lisää