Kalusteiden kierrätys

Vanhojen kalusteiden kierrätys on osa monen yrityksen yhteiskuntavastuu- ja ympäristösuunnitelmaa. Pearcossa hoidamme kalusteiden kierrätyksen tehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Pearcon kierrätysprosessissa vanhat toimistokalusteet puretaan ja käyttöön kelpaamattomat osat kierrätetään uudelleen teollisuuden raaka-aineiksi. Yksittäiset käyttökelpoiset kalusteet päätyvät jatkokäyttöön. Ekologinen kierrätys vähentää raaka-aineiden ja energian kulutusta, millä on suuri ympäristöä säästävä vaikutus.

Kierrätyspalvelu sisältää

  • Vanhojen toimistokalusteiden lajittelu
  • Vanhojen kalusteiden kunnon mukainen kierrätys
  • Eri materiaalit tuoteryhmittäin erittelevä kierrätysraportti

Kierrätyspalvelua tukevat kalusteiden huolellinen inventointi. Pearcon tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu auttavat suunnittelemaan tarkoituksenmukaiset ja liiketoimintaa tukevat toimitilat.

Case Sony:

 

Pearco toteutti projektin aikana myös käytettyjen kalusteiden kierrätyksen sekä vanhojen toimitilojen ennalleen saattamisen. Tämä käsitti lattiapintojen korjauksia ja paikkamaalauksia sekä mm. valomainosten poiston. Pearco myös neuvotteli korjaustyöt ja niihin liittyvät aikataulut suoraan vuokranantajan kanssa Sonyn puolesta.

» Lue lisää