Toimistokalusteet

Autamme tilauudistusten ja muuton yhteydessä tarvittavien toimistokalusteiden valitsemisessa ja hankkimisessa.

Kalustesuunnitelman mukaiset toimistokalusteet tukevat yrityskuvaa ja luovat miellyttävän ympäristön asiakkaille ja työntekijöille. Tilaan sopivat työpöydät ja muut ergonomiset toimistokalusteet ovat paitsi visuaalinen viesti myös toimintaan ja tehokkuuteen vaikuttava tekijä.

Toimistokalusteet tarpeeseen

Kalustesuunnittelun aikana kartoitetaan yrityksen tilat ja toimistokalusteilta vaadittavat ominaisuudet. Suunnitelma auttaa valitsemaan kustannustehokkaasti työpöydät ja kalusteet, jotka soveltuvat sekä nykyhetkeen että kattavat tulevaisuuden tarpeet. Kalusteiden siirrot helpottuvat myös tulevissa muutostilanteissa.

Ennen uusien kalusteiden hankkimista on hyvä inventoida olemassa oleva kalustus ja tarkistaa sen mahdollinen uudelleenhyödynnettävyys.

Tarvittaessa hoidamme vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Pearcon tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu auttavat rakentamaan tarkoituksenmukaiset ja liiketoimintaa tukevat toimitilat.

Case Ford:

 

Pearco haki Fordille kustannustehokkaita ja toimivia ratkaisuja toimistokalusteiden hankinnoissa. Myös vanhaa kalustekantaa pystyttiin hyödyntämään. Suunnittelu- ja muuttopalveluiden lisäksi Pearco auttoi Fordia löytämään sopivia kumppaneita ja piti huolta, että aikataulut pitivät myös kalustehankinnoissa.

» Lue lisää