Teemme työympäristösi toimivaksi

Toimitilojen tulee tukea liiketoiminnan tavoitteita ja edistää työntekoa. Nykyaikaiset toimintatapamme ja toiminnalliset ratkaisumme tehostavat toimintaanne.

Projektijohtaminen

EKE-Yhtiöt - Espoo

EKE-Yhtiöiden vanhoja toimistorakennuksia on purettu Espoossa sijaitsevassa Piispanportissa ja kortteliin on rakenteilla uusi toimistorakennus sekä asuinkerrostaloja. Toimistorakennuksen laajuus on noin 4 800 neliömetriä ja se tarjoaa valmistuessaan työtilat noin 300 hengelle.

Piispanportin uudet toimitilat ovat nykyaikaisia ja muuntojoustavia. Ne sijaitsevat aivan Länsiväylän kupeessa lähellä Matinkylän metroasemaa mainioiden liikenneyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä. Toimitilat valmistuvat vuoden 2021 alussa.

Yhteistyö

Veikkaus - Helsinki

Veikkaus tarvitsi uudet joustavat monitoimitilat  pääkaupunkiseudulta, jonne mahtuisi arvioidut 900 pääkonttorityöntekijää.

Projektin onnistumisen kannalta oli ensiarvoista, että yhteistyö oli sujuvaa eri toimijoiden välillä ja tiedonkulku katkeamatonta.

Toteutukseen kuului toimipisteiden kalustekannan inventointi, kalusteiden käytettävyysarvion laatiminen, kalusteiden sijoittelu muutto- ja asennuskuviin sekä konsultointi tarvittavista kalustehankinnoista.

Uudistuminen

Nestlé - Espoo

Muutos lähti modernisoinnin tarpeesta. Vanhassa toimistossa sekä kalusteet että tilan rakenne kaipasivat päivitystä tämän päivän työkulttuuriin sopiviksi.

Yhteistyön aikana Pearco huolehti kaikesta yhteydenpidosta remontin aikana korjausrakentamisen urakoitsijaan ja kiinteistön manageriin asiakkaan puolesta.

Uusituissa toimitiloissa on näyttävä sisääntulo, rauhallinen avotoimisto ja hiljentymiseen varatut huoneet. Työntekijöille on mitoitettu optimaaliset työskentelytilat ja ergonomiset kalusteet.

Kokonaisuus

Sony - Vantaa

Pearco toimitti muuton lähes kirjaimellisesti avaimet käteen -periaatteella eli ratkaisu kattoi oikeastaan kaiken, mitä yrityksen muuttoprosessiin liittyy.

Projektin aikana toteutui tilankäyttö-, kalustesuunnittelu- ja muuttopalvelun lisäksi myös käytettyjen kalusteiden kierrätyksen sekä vanhojen toimitilojen ennalleen saattamisen.

Tilankäytön suunnittelulla toteutettiin tarvittavat lisäneuvottelutilat. Toteutus on parantanut yrityksen sisäistä viestintää ja yhteistyötä.

Tehokas

Tietotili Consulting - Vantaa

Muutto Kaivokselaan oli toteuttava nopeasti, sillä vanhat tilat oli luovutettava tiukalla aikataululla ja näin ollen uusiin tiloihin siirryttävä mahdollisimman nopeasti.

Liiketoiminnan tarpeiden kartoituksen jälkeen tehtiin tilankäyttö- ja kalustussuunnitelma, jonka jälkeen Pearco suoritti kalusteasennukset ja lisäksi tarjosi tarvittavat täydennyskalusteet omista valikoimistaan.

Mutkattoman yhteistyön ansiosta muuttoprosessi valmisteluineen saatiin puristettua muutamaan päivään ja palvelukatkoksilta vältyttiin.