Vastuullinen ja kestävän kehityksen reitti kalusteille

Kaluste-erien arvioinnit, noudot kierrätykseen, tilatyhjennykset vuokrasopimuksen päättyessä, kunnostukset uudelleenkäyttöön, käytettyjen kalusteiden toimitus, kalusteosien materiaalikierrätys, uusiokäyttö, vastuullisuusraportit

Kalusteiden ja sisustustuotteiden vastuullinen ja kustannustehokas uudelleenkäyttö ja uusiokäyttö

Toimistokalusteiden vastuullinen kierrättäminen – kunnostettuna taas käyttöön tai purkamisen kautta raaka-aineina hyödyntämiseen

Vastuullisessa toimitilastrategiassa huomioidaan myös kalusteiden ja välineistön hankinnan ja käytön jälkeiset vaiheet. Kunnosta riippuen vaihtoehtoja ovat tuotteen käytön jatkaminen tai vastuullinen käytöstä poistaminen.

Kunnostamme omalla verstaallamme toimistokalusteita uudelleen käytettäväksi joko asiakasyrityksen omaan käyttöön tai kolmannelle osapuolelle. Varastossamme on valmiina uudelleen käyttöönotettavissa runsaasti erilaisia yksittäiskalusteita ja yhtenäisiä kaluste-eriä.

Avullamme kalusteet saavat lisää arvonsa mukaisia käyttösyklejä. Suunnittelu- ja hankintapalvelumme suosivat vastuullista, ja luonnonvaroja sekä energiaa säästävää uudelleenkäyttöä.

Pearco varmistaa, että kalusteiden uusiokäyttö eli materiaalien purku, lajittelu ja kierrätys toteutetaan asiakasyrityksen sertifikaattien edellyttämällä tavalla ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Välineistön käyttösyklin lopussa Pearco varmistaa jatkokäytön parhaalla mahdollisella tavalla. Kierrätyksessä huomioimme sekä ympäristötekijät että kokonaistaloudellisuuden.