Toimivien tilaratkaisujen varmistamiseksi

Hankesuunnittelu, tila- ja kalustussuunnittelu, käytön suunnittelu, tila- ja kalustelogistiikan suunnittelu

Toimitilojen muutosprosessin valmistelu toteutusvalmiiksi hankkeeksi

Suunnittelemme yrityksille moninaisia tiloja ja työympäristöjä, jotka ovat älykkäitä ja viihtyisiä, laadukkaita ja vakuuttavia, ja jotka toteuttavat asiakkaidemme liiketoiminnan vaatimuksia

Tilasuunnittelu eri vaiheineen ja osa-alueineen on onnistumisen varmistamista haastavassa yhtälössä.

Ulkoinen vaikutelma ja sisustusratkaisuilla viestiminen on tärkeää huomioida suunniteltaessa. Järkevästi kaikki osatekijät huomioiva suunnittelu on kuitenkin paljon enemmän kuin visuaalisia valintoja ja materiaaliratkaisuilla leikittelyä. Tahtomme on määritellä toimitilat sellaisiksi, että ne varmasti palvelevat tulevien käyttäjiensä liiketoimintaa, että tulevaisuuteenkin on varauduttu, ja että toteuttaminen on mahdollista tuhlaamatta asiakkaamme tai ympäristön resursseja. Hyvän toimitilan suunnittelu on laaja ja monitahoinen prosessi. Me teemme siitä hallittua ja sujuvaa.

Koordinoimme ja fasilitoimme suunnittelussa yrityksen oman organisaation ja päättäjien sekä sidosryhmien, ja toisaalta kiinteistön omistajien ja ylläpitäjien kesken. Näin varmistetaan toteutusvalmis hanke jolla on parhaat edellytykset menestyä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – mutta erinomaisesti suunniteltu on joustava, kustannustehokas ja pitkäikäinen ylpeyden aihe.