Käytönaikainen all-inclusive tukipalvelu.

Huollot, korjaukset, vaihdot, hankinnat, varastoinnit, siirrot, tilamuutokset

Kalusteiden, tilojen ja varusteiden toiminnasta ja käytettävyydestä huolehtiminen

Ylläpitopalvelumme varmistavat, että asiakkaamme voivat keskeytyksittä ja ilman huolia keskittyä liiketoimintaansa aina parhaassa käyttökunnossa olevassa toimistoympäristössä

Kaikki kunnossa arjessa: Pearcon ylläpitopalvelujen tukema organisaatio voi laskea sen varaan, että tilat ja niissä oleva kalustekanta on kunnossa ja käytettävissä.

Käytettävyyspalvelujen ytimessä on sekä ennakoinnin kautta tapahtuva varautuminen että nopea reagointi. Yritysasiakkaalla apu on parhaimmillaan jo paikalla olevan asentajamme olalle kopautuksen ja pisimmilläänkin vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä – ja silloinkin vasteaikamme lasketaan usein vain tunneissa.

Olipa kyse yksittäisestä korjausta vaativasta kalusteesta tai tiimin tarpeesta uudenlaiselle työtilalle, selvitämme ratkaisun ja toteutamme sen napakasti ilman byrokratiaa, ketterästi ja joustavasti. Ylläpito on juuri tätä: yrityksen käytössä olevan kaluston on toimittava ja yllättävässä tilanteessa on avun oltava saatavilla nopeasti.

Kuten kaikissa Pearcon palvelukategorioissa lupauksemme myös ylläpitopalveluissa on huolten poisto. Toimintamme ytimessä on osaaminen ja kokemus. Ja jos johonkin ei suoralta kädeltä ole vastausta, me otamme asian selvittääksemme. Usein koordinoimme ja johdamme ylläpitopitopalveluja yhteistyössä asiakkaittemme muun toimittajaverkoston kanssa.

Käytettävyys ja toiminnan jatkuvuus varmistetaan palvelukokonaisuudella, johon kuuluvat esimerkiksi: